Okulumuz PAMUKKALE - Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlkokulu ile Kardeş Okul oldu.

Denizli İl Millî Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan "Kardeş Okul Projesi" kapsamında okulumuz PAMUKKALE - Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlkokulu ile "Kardeş Okul" oldu.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan "Kardeş Okul Projesi" kapsamında 19 ilçeden 159 okul kendi aralarında kardeş oldular.Protokol imza törenine Vali Yardımcısı Ali ŞANLIER, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut OĞUZ, Şube Müdürü Ramazan YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile 159 okul müdürü katıldı. Okulumuz ile Pamukkale Adil Demireren Mustafa Musaoğlu İlkokulu arasındaki protokolü Serinhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan KABUKCU, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat ERDOĞAN, Serinhisar Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Süleyman İZGİ,Pamukkale Adil Demireren Mustafa Musaoğlu İlkokulu Müdürü Cengiz SARICA ile birlikte imzaladılar. 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında başlayan ve iki yıl sürecek olan " Kardeşi Okul Projesi" kardeşlik duygusunu en anlamlı bir biçimde yaşamak, yaşatmak ve yüceltmeyi hedeflemektedir.

Yayın: 08.03.2016 - Güncelleme: 31.10.2019 14:12 - Görüntülenme: 1743