Mrt

25 Mart - 29 Mart 2024 Kütüphane haftası nedeniyle ilçemiz kütüphanesine gezi düzenlenmiştir.

Otokontrol konulu rehberlik semineri

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinliklerimiz.

Mrt

Arı Keşifleri Projesi(Bee Expedition) "BEE EXPEDİTİON/ARI KEŞİFLERİ" isimli e-TWİNNİNG PROJEMİZ BAŞLADI!

Okulumuz öğretmenlerinden anasınıfı öğretmeni Selda ŞENTÜRK yeni bir projeye başladı.Yaklaşık 3 ay sürecek olan projemizin içeriği;dünyada arı popülasyonunun azalmasına dikkat çekmek,arıların yaşamları,ekosisteme olan katkıları ve bu konularla ilgili olan projemize coşkuyla başladık. Veli toplantımızın ardından çocuklar ile birlikte çalışmalara başlayan anasınıfı öğretmeni Selda ŞENTÜRK, bu yolculuğa çıktıkları için çok heyecanlı olduklarını söyledi.4-7 yaş aralığı öğrencileri kapsayan projemizde(9) Türkiye,(2) Polonya,(1) Portekiz,(1) Litvanya ülkelerinden olmak üzere toplam 13 üye ile başlanan projemiz konusu gereği çok ilgi çekici ve önemli. Çocuklarımız, öğretmenlerimiz,, velilerimiz işbirliği ile çok güzel sonuçlar alacağımız projemizi tamamlamayı heyecanla bekliyoruz.

Mrt

1-7 Mart deprem haftası nedeniyle okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında şubat ayı etkinlikleri olarak kültürel öğeleri içeren içeriklerin tanıtılması amacıyla okul öncesi öğrencilerimizle etkinlik düzenlendi. Yakından uzağa ilkesine uygun olarak öğrencilere Türk kültürüne yönelik çerçeve oluşturacak yöresel öğeler tanıtıldı. Yöremizin simgesi olan leblebinin imalathanesine gidilerek öğrencilerimiz yaparak yaşayarak öğrenmiş oldular.

Karagöz ve Hacivat gösterimiz

Şbt

Okulumuz anasınıf öğrencileri meslek tanıtımı için kuaför salonuna gezi düzenlemiştir.

Şbt

Anasınıfımızda aile katılımlı kitap okuma saati düzenlendi.

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ANASINIFLARIMIZDA YAPILAN ETKİNLİKLER

Kelimelerden hikaye yazma etkinliğimiz

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan BİLEN OTURUR etkinliğ

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen Nasreddin Hoca panosu

25 Mayıs Etik Günü etkinliklerimiz.