Eğlenceli Dakikalar Biriktiriyorum Projesi

Öğrencilerimizin evde yapması gereken sorumluluklarının farkına varmalarını ve sorumluluklarına göre hareket etmeleri gerektiğini sağlamak amacıyla "Eğlenceli Dakikalar Biriktiriyorum Projesi" uygulanmaktadır.

Öğrencilerimizin evde yaptıkları ödev, kitap okuma, ders tekrarı , odasını düzenleme, ailesi tarafından verilen evdeki görevlerini yapma ile ilgili çalışmalardan veli tarafından puan verilir. Hafta sonuna kadar biriktirdiği puanlar dakikaya çevrilir. Öğrenci kazanmış olduğu bu dakikaları eğlenceli zaman geçirmek amacıyla kullanır.

Sınıf öğretmeni de hangi etkinliklerden puan topladığına bakarak öğrencilerin sorumluluklarının ne kadarını yerine getirdiğine göre değerlendirmelerde bulunur.

Yayın: 26.01.2016 - Güncelleme: 31.10.2019 14:04 - Görüntülenme: 1756