Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü 2/A sınıfı öğretmeni Fadiye BEKTAŞ´ ın rehberliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan programla sunuldu. İlçede yapılan resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler ile okulumuzda en çok kitap okuyan öğrenciler  ödüllendirildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçemiz öğretmen ve öğrenciler arası resim ve şiir yarışmasında dereceye girenlere plaketleri verildi.

Kas

Denizli Büyükşehir Belediyesi okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencilerine "Çevre ve Atık Yönetimi" konusunda  eğitim verdi.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 95. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı.

Büyük Önder Atatürk'ün tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için okulumuzda  tören düzenlendi.

Nis

Çocuklar hayatı, oyunlardan öğrenir... Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmalarına okulumuz öğrencileri de katıldı.

Mrt

Kütüphane Haftası´nı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutladık.    "Kütüphaneler Haftası" konulu okulumuzda resim ve şiir yarışması düzenlenmiş, sınıf ve okul bazında dereceye giren öğrencilere ödüller verilmiştir.

Mrt

2/A sınıfı öğrencileri Sağlıklı Çevre ve Atıkların Geri Dönüşümü konusunda Serinhisar Belediye Başkanımız Mehmet KOBAŞ ile Röportaj Etkinliği yapıldı.