Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "95.Yılında Cumhuriyetimiz ve Demokrasi Şehitlerimiz" konulu resim yarışmasında okulumuz 2/A sınıfı öğrencilerinden Nisanur KABUKÇU İlçe 1.,  Kemal KARAKUZU iLÇE 3. olmuştur. Tebrik eder başarılarınızın devamını dileriz.

Haz

2/B Sınıfı öğretmenleri Bircan IŞIKSOY rehberliğinde ağaçın faydalarını anlatan çalışma yaptı.

May

Anneler günü için öğrencilerimizin kendi elleriyle hazırladıkları hediyeleri annelerimize verdik. Anneler Günü Kutlu Olsun.

May

1/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri ve velileri ile birlikte Pamukkale Üniversitesi Kütüphanesine ve sinemaya gezi çalışması yaptı.

May

Okulumuz bahçesinde öğrencilerimiz ve velileri ile piknik yapıldı.

May

Bu haftanın örnek sınıfı 1/A sınıfı olmuştur.

Ara

Ana sınıfı öğrencilerimiz Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında sanat etkinliği olarak mutfak önlüğü ve 3 boyutlu meyve, sebze yaptılar. Öğrenciler yaptıkları bu çalışmaları pazar yeri draması olarak canlandırdılar.

Ara

2. sınıflarımız bu hafta kutlanmakta olan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Etkinliğini yaptılar.

Ara

1/A sınıfı öğrencileri öğrenmiş oldukları harflerden cümleler hazırlıyarak haber metni oluşturdular. Hazırlamış oldukları haber metnini arkadaşlarına okuyarak sunumlarını yaptılar.

Ara

İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası Etkinlikleri okulumuzda yapıldı.

Ara

Kış mevsimine girdiğimiz şu günlerde okulumuz öğrencileri teneffüs zamanında müzikli ront eşliğinde eğleniyorlar. Havalar soğuk olduğu için dışarıya çıkmayan öğrencilerimizin istekleri doğrultusunda öğretmenleri eşliğinde müzikli rontlar yaparak eğleniyorlar.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri sınıflarımızda yapıldı.

Ara

Birinci sınıf öğrencilerimiz öğrenmiş oldukları cümlelerden ilk kitaplarını oluşturdular.

Ara

4. Sınıflımız Türkçe kitabının 35. sayfasında bulunan "Babaanne ve Ihlamur Ağacı" metnini okurken ıhlamurlarını keyif ile içtiler.

Kas

Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığını geliştirmeleri,sorumluluk almaları için AL GÖTÜR, OKU GETİR kitaplığını öğrencilerimiz kullanmaya devam ediyor.Amacımız bir taraftan öğrencilerimize okuma alışkanlığını geliştirmek diğer taraftan da kitaplıktaki kitaplardan istediğini hiç bir kayıt altına almadan öğrencilerimize sunarak, onlara olan güvenimizi göstermek ve onların bu konuda sorumluluk almalarını sağlamaktır.